Laatste nieuws

Zoeken

Proefvaardag 2017

Op zondag 21 mei 2017 organiseert Yamaha Marine een proefvaardag speciaal voor de Nederlandse watersporter. In de haven van Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen liggen dan een twintigtal boten van tien verschillende bootmerken klaar, voor iedereen die zich voor een proefvaart heeft aangemeld via www.debesteboten.nl. Men kan zich vooraf via deze website aanmelden en aangeven in welke boot men wil proefvaren. Vervolgens krijgt men per e-mail een bevestiging van de aanmelding en verdere instructies. Deelname aan de proefvaardag is gratis.

De kracht van de juiste boot-motorcombinatie
Het dealernetwerk van Yamaha Marine vertegenwoordigt een groot aantal soorten boten en merken, uiteenlopend van open boten, console boten, tenders, sloepen, cruisers, opblaasbare boten en RIB’s tot aluminium boten. Door een hechte samenwerking met verschillende botenbouwers kan Yamaha Marine, samen met haar dealers, een serie boot-motorcombinaties aanbieden, specifiek voor de Nederlandse markt. De ervaren watersporter weet dat de vaareigenschappen van een boot mede bepaald worden door de motor. Yamaha biedt een zeer brede line up van 4-takt motoren in de segmenten Portables, Mid Range en High Power. Daarmee heeft Yamaha voor elke boot een motor die zorgt voor de beste prestaties. De proefvaardag is dus een uitgelezen moment om dit in de praktijk te kunnen testen.

Proefvaardag
Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen is een uitgelezen locatie waar iedereen op het water de ruimte heeft. Het strandpaviljoen biedt een prachtig uitzicht over het water en in de omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Bij het aanmelden via www.debesteboten.nl kunt u aangeven in welke boot u wilt proefvaren en op welk tijdstip u wenst te komen. Iedereen is welkom! Op de website vindt u tevens alle informatie over de proefvaardag in de haven van Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen.

Proefvaardag, Powered by Yamaha wordt in samenwerking met de volgende bootmerken georganiseerd: Buster, Yamarin, Crescent, Linder, Pioner, Dock, Yam en Capelli Tempest. Maar ook boten van de prestigieuze merken Waterdream en Jeanneau liggen klaar voor een proefvaart.